WEB AND IT

Rename Attribut in jQuery

There are couples script plugins available online, but I made this one more straight-forward and easier to understand.In order to see the result you will need to see the changes of attribut using “inspector” in mozilla, or “developer tools” in Chrome. But here I use image to make it easier to see so you will…

WEB AND IT

Testing Toni Comica Gallery V2

Added Autoload Feature: Automatically load and scroll gallery. Added Responsive Feature: Automatically resize image content to fit the width of main container with max width limit. Added Visibility Area Feature: After load more it will scroll to certain visibility set as percentage. Added Show/Hide labels. Added post counter on Autoload info.

WEB AND IT

Generate Text dari Function utk source Comica

Baru aja berhasil test untuk auto genere text list apabila ada action “publish post”. text ini ini yang nantinya dipakai untuk modalnya comica. biar gak memberatkan kerja php, biar gak selalu request hal yang sama. maka text ini sangat efektif. Sebelumnya aku langsungkan requesnya menggunakan PHP, tapi kok kepikiran juga kalo mungkin ini membebani server…

WEB AND IT

My Ajax Gallery – done!

IF THIS TEXT APPEAR, IT MEANS: SCRIPT NOT LOADED, OPEN FULL PAGE TO VIEW THIS PAGE COMPLETELY 2016-09-07 || Pada akhirnya selesai juga dengan coding & programming untuk gallery ini. lumayan capek dan lama. Versi lama sebenarnya udah berjalan lancar, tapi kemudian aku bikin versi baru yang lebih cangging dengan fitur yang lebih lengkap. Sejauh…

DESIGN WEB AND IT

A NEW MODAL DIALOG

Lorem ipsum dolor sit amet Consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. by Toni Agustian www.toniagustian.com 2015-10-28 THE BUTTON Category DESIGN Category WPAP POP ART Category…